top of page

Siste nytt om el-bil ladesystemet i garasjene

Ny frist for rydding er satt til 1.desember - se også tilbud på laderobot i innlegget her.Styret har nå kommet litt lenger i prosessen med klargjøring for elbillading i fellesgarasjer.


Siste nytt er at det er noe forsinkelse på leveranser på teknisk utstyr, slik at det ikke vil bli startet på arbeidet inne i garasjene før 1. desember. Dette gir alle noe lenger tid for å rydde ut/rydde plass til arbeidet som tidligere varslet. Ny frist er altså 1. desember 2021


Styret har valgt å bruke Easee Charge laderobot. For at systemet skal fungere må denne bestilles og installeres av ABC elektro. Tilbudet legges ved denne mail, og det legges også i alle postkasser. Vi har valgt å sende mail til alle beboere, også de som ikke har garasjeplass i fellesgarasjer.


Merk at tilbudet på 13 200,- er tidsbegrenset, og gjelder ferdig montert til oppstart. Frist for å bestille er 1. desember.

Se tilbudet i filen under.


C289-Laderobot-beboertilbud_SkavliBRL_151020
.pdf
Download PDF • 356KB

Styret vil oppfordre til å benytte seg av vedlagte tilbud. Bestilling kan skje direkte til ABC elektro på e-post: post@abcelektro.no eller på telefon 98054998. Det er den enkelte beboer som må bekoste innkjøp og montering av lader i sin garasje.


Bestilling av laderobot kan også videreformidles av styret, med det er ønskelig at bestilling skjer direkte til ABC elektro.


Mer informasjon om nødvendig abonnementsløsning for tilknytning er ikke helt klart ennå, vi jobber fortsatt med å velge leverandør av faktureringsløsning og kundesupport for den biten.


Med vennlig hilsen


Styret

Skavli Nord Borettslag

Lene Skeistrand

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page