top of page

Om borettslaget

Skavli Nord borettslag ligger på Skavli i Horten. Borettslaget har 62 boenheter fordelt på 4 mannsboliger og rekkehusleiligheter.

Skavli Nord ligger idyllisk til med utsikt mot Oslofjorden og Løvøya i forgrunnen. Det er grøntområder på eiendommene og leilighetene har egne uteplasser, både foran og bak/på siden av husene. Det er et lite lekeområde med sandkasse og huske samt en liten ballslette i området til borettslaget.

 

Det er knappe 5 minutter Horten sentrum med bil. Det er kort vei til skogen bak boligfeltet og det er gåavstand til Løvøya med turterreng, fiske- og badeplasser, båthavn og hytter/campingplass.

Det går også fint å ta turen via Falkensten Bruk og utover mot Varnestangen. Både på bena og fra sykkelsete vil man ha gode opplevelser. Ta med litt mat og kaffe og du kan oppleve mye på noen få timer.

Matvarebutikker, ungdomsskole, barnehage finner du i umiddelbar nærhet. Bussholdeplasser for å kunne forflytte seg kollektivt til andre deler av byen og ut av byen er også i gåavstand fra boligene.

Ønsker man båtplass, så er det muligheter i flere båthavner i Horten. Det finnes 8 mindre eller større båthavner i kommunen. Nærmest er Falkensten Vel sin båtplass i Drasund på Løvøya. Der er det kort vei - men det kan være mulig du/dere må stå noen tid på venteliste. Løvøya Camping har også muligheter for utleie av båtplasser - kontakt Falkensten Bruk eller direkte på campingen for mer informasjon. Men det finnes mange muligheter for båtplass både i Horten, på Borre og i Åsgårdstrand for de som har båt.

Turterrenget bak boligfeltet, mot sør, har mange stier og grusveier. Det er veldig fint de årene det er snø om vinteren å spenne på seg skiene og gå noen meter gjennom skogen og komme inn i lysløypenettet i skogen der. Da har man mange muligheter. Om sommeren er det å bruke bena eller ta med seg sykkelen. Da kan man sykle gjennom skogen og langs Borrevannet mot Borre golfbane for eksempel eller til DNT Horten & omegns hytte/sted på Knutsrød. Fine turer og ikke noe bråk og trafikk.

Det tar ca 5 minutter å komme seg opp på E18 med da forbindelse til alle vestfoldbyene på mellom 10 og 35-40 minutter, avhengig av hvilken by man vil til. Skal man ut og reise med tog er det kort vei til Holmestrand med en ny og moderne stasjon. Dit kan man kjøre egen bil eller ta buss fra Hortenspiken på hovedveien (FV310) nedenfor Skavli. Tog til Oslo tar ca 1 time.

Borettslaget har en sunn økonomi. Skavli Nord er knyttet til USBL med forretningsadresse i Horten sentrum. Styrets sammensetning finner du til enhver tid oppdatert på linken "Styret" i menyen på toppen av websiden.

forside_skb_edited.png
skb-oversikt.png
bottom of page